dit en dat

Ik had me natuurlijk voorgenomen om regelmatig iets te posten op dit blog. Dat is niet eenvoudig gebleken, want: druk met dit en dat, en wat en hoe meld ik dat? En vooral: wanneer?

In mijn webstats kan ik zien, dat het blog relatief gezien veel bezoekers trekt in vergelijking met mijn ‘gewone’ website. Maar wat dat zegt, of hoe dat kan, terwijl ik nogal inactief ben, dat weet ik niet.

Wie ben je? en Wat doe je hier? klinkt misschien wat onaardig, maar ik ben er wel nieuwsgierig naar. Allemaal tegelijk zo hard mogelijk roepen terwijl niemand leest, kijkt of luistert, is ook weer zo wat.

Voel je dus vrij om een reactie achter te laten, wil ik maar zeggen. Ik zal weer eea uploaden…

3 replies
 1. Rolien
  Rolien says:

  Ik ben Rolien en was gewoon even nieuwsgierig naar wat je nu doet. Ik zie dat het alweer zo’n 8 jaar geleden is bij de Wereldomroep… 🙂

 2. Erik
  Erik says:

  De loopbaan die je volgt vind ik mooi en dat geldt ook voor de beelden die ik op je weblog zag staan. Keep on the good work!

 3. esther
  esther says:

  Ik ben Esther en ik ben via de highspeedfilmpjes beland op je weblog.
  Ik kan me voorstellen dat mensen van een weblog verwachten dat er vaker iets nieuws op staat dan op een website en daarom vaker komen kijken ?

Comments are closed.